Medlemmer

Gruppa består for tiden av 6 medlemmer:

Navn Beskrivelse
Morten Morten har vært GM for begge kampanjene til nå. Han har fokus på gode historier, og forbereder eventyrene særdeles samvittighetsfullt. Han storkoser seg med forberedelsene og setter seg like gjerne ned med rollespillbøkene som noe annet når han skal kose seg. Morten er også en dreven spiller, som er like full av kreative løsninger som skøyeraktige spillopper.
Kalle Kalle er en gruppens store strateg og tallkunster. Han er rå til å løse gåter og legge strategier. Kalle spiller en alv som heter Erdan. Erdan plaffer ned fienden med stor sikkerhet og glede. Kalle kan reglene svært godt og er flink til å finne kreative måter å utnytte uklarheter eller smutthull på. Kalle er også gruppens store taktikker.
Mads Mads er gruppas selvutpekte leder, og tar gjerne ansvar for å sørge for at ting blir gjort. I tillegg er han glødende opptatt av detaljer, plantegninger og kart. Han har blant annet utarbeidet et detaljert kart over verdenen vi spiller i. Som kommunearbeider faller det naturlig for han å spille for ære, og hans rollefigur er derfor en imponerende og ærefull tempelridder.
Hege Hege er veldig glad i katter og gleder seg derfor alltid til å møte husets katt når vi besøker Sandefjord. Rollefiguren hennes heter Petra. Petra er gruppens slåsskjempe og den som har desidert flest pluss på angrepsterningene. Vi ser forresten frem alle sammen til den dagen Hege kan kjøre oss til-og-fra Sandefjord.
Hilde Hildes rollefigur er gruppens løse kanon. Dvergen Gurdis er sulten på action, gull og ære kaster seg alltid fryktløst inn i farlige situasjoner når de andre nøler. Gurdis lever for slåsskamper og glad-vold. Hilde utjevner Mads sitt behov for å lede gruppen på en utmerket måte, og har seilt opp som gruppens nestkommanderende. Gruppen synes det er veldig artig at Hilde har fått sansen for D&D så raskt!
Pernille Pernille liker best det sosiale konseptet ved rollespill, sier hun selv, men er likevel den som har drept flest monstre (så det taktiske konseptet ved rollespill scorer tydligvis ikke så mye dårligere). Det er Pernille som har stått for den gode maten vi har spist. Pernille spiller en sympatisk liten skurk som heter Mora.

NPPs - Non-Player Players

Starbuck IMG_6187.JPG Starbuck skaper stemning med kos, lurende jakt og plutselige angrep. :) Starbuck er oppkalt etter en av hovedrollene i BattleStar Galactica, og er ikke cyloner, det er vi rimelig sikre på.
Leonora leonora.jpg Ekspert på å spise terninger og på å sjarmere de andre spillerne (i omvendt rekkefølge!). Leonora liker å være med der ting skjer, og har allerede vært med på tur til Italia. Hun er veldig glad i traktorer og electronica-musikk, men kun av merket Fisher-Price.
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License