Trøbbel i Lugash

Dette var en kort prøvekampanje med Morten som GM i det da nye D&D4. Det ble i utgangspunktet brukt kun pre_release regler og karakterer.

Roller Rase og klasse Beskrivelse Spiller
Tira Warlock, halvalv Tira var en ung kvinne med en dårlig oppvekst som søkte makt, makt, MAKT. Etter å ha blitt utnyttet og undertrykt på det groveste av to menn pleiet hun et bittert hat til alle menn som gjorde kvinner urett. Hennes barndom hadde også gjort henne skeptisk til nye personer. Nå er hun på vei for å finne sin alvestamme. Pernille
Katra Fighter, menneske En kriger som er veldig lojal til Tira etter at Tira reddet livet hennes. Hege
Dolgrim Fighter, dverg Nysgjerrig dverg med oransj skjegg og ambisjoner. Endte opp som sheriff og vertshuseier i Lugash. Mads
Minneverdige NPCer Rolle Beskrivelse
Solomon Soul Fallen prest En fanatisk pelorprest som prøvd å lede Lugash på den rette sti for å holde mørket ute, men endte med å innføre et religiøst tyrrani.
Grogg Hemmelig kultist Grogg var en halvork som under dekke av å tjene Solomon Saul, egentlig var en kultist for Levistus og underminerte hans prosjekt.
Katyss Motstandsleder Katyss var en magiker som gikk fra å være på utsiden av samfunnet til leder av undergrunnsbevegelsen mot Solomon Saul og til slutt borgermester av Lugash.
kushik.png Tyvaktig goblin Goblin som vekselvis hjalp og hindret gruppen. Endte opp med å røve alle skattene til Solomon Saul.

Del 1 - Solomon får smake Tira sitt blikk
Del 2 - Undergrunnsdamene
Del 3 - Dolgrim sin ankomst
Del 4 - Goblinmassakren
Del 5 - Solomons fall
Epilog
Solomons Dagbok

Kart over Lugash og omegn

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License